606 15 76 48 - 677 44 64 85

La idea de la revista MónPàdel va néixer una tarda després de la feina, en una xerrada informal de dos amics, jugadors habituals de pàdel. Davant les inquietuds sobre les tècniques del joc d’un, l’altre li va comentar: «Per què no treus una revista de pàdel?, i el va respondre: «Doncs no estaria malament «.

Aquella pregunta a l’inquiet subjecte, dissenyador gràfic i programador web, li va fer remoure les seves neurones per veure que es podia fer, i va posar fil a l’agulla, i uns dies després ja tenia dissenyat el logotip de la revista, tenia pensat el contingut però faltava posar-lo en marxa.

Aquests dos amics van tornar a quedar, aquesta vegada per temes laborals, i van decidir posar les pautes del que anava a ser una revista amb cara i ulls, és a dir, no la típica revista de publicitat, sinó una eina gratuïta per a jugadors, amb continguts reals i que ajudaran a conèixer més profundament el món del pàdel, una revista on hi hagués entrevistes amb figures del pàdel, amb jugadors emergents, on tots tinguessin cabuda, per descomptat, el pàdel adaptat, on es parlés de salut, de nutrició, de reglament, sobretot que es respirés aire de pàdel.

I així va ser com nosaltres, Esteve Pintó i Cristobal García, vam emprendre una aventura preciosa, plena de reptes i aprenentatge.

Així va ser com va néixer MónPàdel.

Què és el pàdel?

El pàdel és un esport que es juga en parelles i es practica des dels anys 80. Està representat per diferents federacions i associacions i compta amb les seves pròpies regles ben definides però similars a les del tenis. Per poder gaudir-has de disposar de tres elements indispensables: una pala, una pilota i un camp de joc.

Aquest esport té el seu origen a Mèxic i va ser inventat per Enrique Corcuera sobre l’any 1962. La seva gran popularitat per Llatinoamèrica va fer que s’expandís ràpidament per Amèrica i Europa, després de la seva arribada al sud d’Espanya es va fer popular entre els turistes que ràpidament ho van exportar especialment al Regne Unit.

El 2005 va néixer el primer circuit de pàdel professional, va néixer el Padel Pro Tour (PPT), que es va disputar a Espanya i Argentina. Va reunir a les millors parelles del món, de les que van sortir guanyadores Carolina Navarro i Cecilia Reiter, en femení, i Juan Martin Diaz i Fernado Belasteguín, en masculí.

El 2012 es crea Word Padel Tour (WPT) que inclou els 100 millors jugadors de pàdel del món. La primera prova va ser el 2013 i va passar a convertir-se en la principal competició professional de pàdel.